Ons Team.

We hebben een klein maar zeer sterk team die stuk voor stuk alle kennis en capaciteiten hebben om geweldig werk te leveren. Ons team is al jaren gespecialiseerd in het vervangen, herstellen & tinten van ruiten. Wij zorgen er steeds voor dat U met respect behandeld wordt, en dat enkel de beste kwaliteit wordt afgeleverd. 
Our Team
image-6305-team.png
Zaakverantwoordelijke & technieker
Edmond Stalpaert

Edmond is de zaakverantwoordelijke, hij heeft jaren in het vak gewerkt en wou hierin een eigen zaak starten. Zelf hecht Edmond enorm veel belang aan detail en de beste kwaliteit, dit maakt dat hij tot het uiterste zal gaan voor elke cliĆ«nt. Naast zaakverantwoordelijke is Edmond ook de technieker van dienst. 

image-6305-team.png
Verantwoordelijke balie
Anja Nijns

Anja is de verantwoordelijke van de balie, zij zorgt ervoor dat alles volgens planning loopt. Ze heeft de zaak mee opgestart waardoor ze de knepen van het vak door en door kent. Anja zal je steeds met een glimlach ontvangen en verder helpen indien U vragen heeft.
image-6305-team.png
Technieker
Dimitri Schellekens

Dimitri is opgeleid als technieker, met zijn passie voor wagens streeft hij steeds naar de beste kwaliteit. Je zal hem terug vinden in de garage waar hij alles tot in de puntjes zal verzorgen.
image-placeholder.png
Jobstudent
Chelsey Stalpaert

Chelsey heeft een passie om mensen te helpen, daarom vind je haar terug aan de balie als jobstudent. Met een glimlach zal ze je steeds verder helpen. 
image-281517-Luca.w640.JPG
Technieker
Luca Kelles

Luca is opgeleid als technieker omdat hij een passie voor auto's en techniek heeft. Luca zal steeds voor de beste kwaliteit streven en zorgen dat alles tot in de puntjes in orde is.